skip to Main Content

Rejse   ∴    Fotografering.  ∴   Madoplevelser   ∴   Kultur   ∴   Reportage   ∴   Historie   ∴   Stemning

”At rejse er at leve”

Man siger at rejse er at leve –  det er der helt sikkert meget om, ihvertfald hvis man spørger Anne Kjær. Nye indtryk fra andre kulturer. Oplevelser i andre lande, eller at opleve en natur som er så storslået, at man bliver lamslået, er det, der er med til at give Anne Kjær inspiration.

Inspiration fra hele verden

Farverige og spændende kompositioner. Fremmedartede nuancer. Stemninger som findes i andre kulturer. Alt sammen vigtige inspirationskilder, som gengives i Annes mange rejsebilleder og tillige er en meget vigtig inspirationskilde i hverdagen.  Inspiration fra nær og fjern, bruges både når det gælder billeder til erhvervslivet og til madfotografier, som Anne også beskæftiger sig med. Fantastisk er det, at bevæge sig rundt, kun omgivet af stilhed – smuk natur og opleve vilde dyr på nært hold. At gå på opdagelse i spændende byer, eller få sanserne bombarderet med lyde, farver og dufte på lokale markeder. At møde  lokalbefolkninger som på smukkeste vis lukker en ind i deres liv, er en evig glæde og meget rørende for Anne Kjær.

Det er en fantastisk verden vi lever i…

Når flyet er landet, venter der altid nye opdagelser, spændende eventyr, fremmedartede kulturer at betragte og ny inspiration at hente, som tilsammen er med til at billederne bliver helt fantastiske i sine udtryk. Om turen går dybt ind i junglen i Papua, til Canada, Nepal, Mexico eller Sri Lanka, er rejserne med fotografiapparatet altid en kærkommen lejlighed til at videreformidle oplevelserne i billeder af  bedste kvalitet.

De mange rejser som Anne Kjær har begivet sig ud på, er for at forevige skøn natur, det vilde dyreliv, mennesker fra fremartede kulture eller det pulserende liv fra storbyer – Alle rejserne for at dokumenterer hvilken fantastisk verden vi befinder os i, hvis vi bare ser os omkring. 

Smukke og ærlige billeder til rejsebranchen og organisationer

Billeder fra destinationer rundt om i verden er helt ideelle til rejsebranchen – Til hjemmesider eller brochurer om f.eks. safarirejser, jagtrejse eller rundrejser, der viser hvad man kan opleve på turen. Magasiner og blade som f.eks. skal bruge billeder til deres reportager og artikler om en særlig befolkningsmajoritet, eller humanitære organisationer der ønsker illustrerende billeder som er rammende, rørende, livsbekræftende men vigtigst af alt – Billeder, der er ægte og som udviser ærlighed. 

Korowai, mennesker på min vej

Tænk stort
-når du skal udsmykke dit hjem eller din virksomhed

Mine billeder kan trykkes på forskellige materialer, f.eks. lærred, aluminium, fotopapir, akryl. Billederne fåes i mange forskellige former og størrelser, så du kan få det der passer bedst til netop din indretning.

Det er en god gaveidé, og hvad enten det er til hjemmet eller kontoret, dig selv eller til venner og familie, så er jeg sikker på at jeg har noget der passer til dit ønske.

Back To Top