skip to Main Content

Fotograf Anne Kjær

Jeg er reklame- og rejsefotograf, og løser erhvervsopgaver for virksomheder og organisationer i både ind- og udland.

Jeg bor på Hjarnø, en lille ø i Horsens fjord – Jeg elsker at opholde mig i naturen, og finder stor inspiration i mine omgivelser – både hjemme på øen og selvfølgelig på mine mange rejser rundt omkring i verden.  Farver er også en stor inspirationskilde, en base, som jeg ofte arbejder ud fra. Farver er fascinerende. Jeg elsker de unikke farvehistorier, der kan føre beskueren ind i et magiske univers.

Erhverv
Jeg tilbyder billeder, der præsenterer jeres produkter, ansatte og virksomheden bedst muligt!Det kan være billeder til f.eks. reklamer, hjemmesider, magasiner, brochurer, visitkort, præsentationer og lignende Læs mere her

Rejsebilleder
Jeg tilbyder også billeder til rejsebranchen og færdes hjemvandt uden for de traditionelle ruter og i internationale miljøer med mennesker fra andre kulturer.
Mine rejsebilleder kan også købes i store formater til væg-udsmykning af både virksomheder og private. Læs mere her

Kurser
Jeg tilbyder fotokurser både som eneundervisning og holdundervisning. Læs mere her

Kontakt mig

Back To Top