skip to Main Content

 

Disse fotokurser er tilrettelagt for kvinder af kvinder.

Læring frem for konkurrence
“Her er det at blive bedre til at fotografere, langt vigtigere end at konkurrere om hvem der har nyeste kamera og de største objektiver!  Det er aktiv networking. Hands-on øvelser og teknik gjort nemt og forståeligt.
Kurserne er eksklusivt for kvinder – alle kvinder.”

Fotokurser for kvinder er tilrettelagt med et særligt fokus på at læringsmiljøet præget af liv, humor og socialt samvær.

Anne Kjær,
Uddannet fotograf og underviser.

FOTOKURSER - Begynderkurser for kvinder

Alle kurser er fuldt bookede, jeg har stadig lidt ledige tider til eneundervisning.

Begynderkursus

På mine Fotokurser for kvinder ønsker jeg at skabe en platform, hvor alle kan mødes på tværs af alder og baggrund til nogle forrygende kursusdage. Kurserne er tilrettelagt så alle kan være med, uanset hvor meget.. eller lidt du tidligere har fotograferet. Holdene er små, for at sikre at der er tid til at hjælpe alle.
Det er for begyndere og let øvede! Hvis du allerede har fuldstændig styr på på dit kamera og grundindstillingerne så skal du kigge på et af de andre kurser jeg tilbyder.

Lær' at tage bedre billeder

På dette 2-dags fotokursus lærer du at tage meget bedre billeder med dit digitalkamera.
På kurset lærer du at justere lys og hvordan du med komposition kan gøre dit billede markant bedre og selvfølgelig hvordan du bruger dit kamera optimalt.

Du får en grundig gennemgang af kameraets grundlæggende indstillingsmuligheder, og du introduceres for forskellige redigeringsprogrammer, der kan bruges til at tilføje specielle korrektioner eller effekter på dine billeder.

Målet er at tage skarpe og velbelyste billeder, under de flest tænkelige forhold. Du lærer, hvordan du selv kan lære at tage de billeder, som du drømmer om at tage.

Kurset er hands-on og indeholder mange praktiske øvelser, hvor du får hjælp af Anne Kjær, som er en professionel og faguddannet fotograf. Anne har undervist i mange år, og med en baggrund som pædagog og voksenunderviser og et brændende hjerte for at formidle og lære fra sig er du i gode hænder.

Weekendkursus: 2895,- kr incl. morgenbrød, frokost, kaffe, te og vand.

Eneundervisning for dem, der vil gøre hurtige fremskridt

Eneundervisning hos Fotograf Anne Kjær skaber markante resultater.

________________________________________________

Bliv bedre i en fart

Fordelen ved eneundervisning er, at jeg kan sammensætte den helt rigtige undervisning efter lige netop dit ønske om udvikling.
Natur – portrætter – billeder til blog – landskab – rejse eller opslag til din shop, facebook eller instagram.

Undervisningen tilrettelægges med udgangspunkt i dit erfaringsniveau, dine udviklingsønsker og dit udstyr.

Eneundervisningen kan være for både øvede, der vil videreudvikle deres teknik,
eller begyndere der er usikre på kameraets funktioner og de fotografiske grundelementer og har brug for at lære dem i ro og mag.

Back To Top