skip to Main Content

Erhvervs fotograf Anne Kjær tilbyder stilrene billeder til din virksomhed.

Skal I lancere et nyt produkt på markedet, udgive et nyt produktkatalog, eller måske trænger medarbejderne til at få opdateret deres portrætbilleder?  Så er Anne Kjær den helt rette fotograf til disse opgaver.
Anne leverer professionelle,  stilrene og flotte billeder. Uanset om I ønsker et helt nyt udtryk eller ønsker billeder, som er målrettet jeres nuværende visuelle og grafiske profil.

Virksomhedens ansigt udadtil.

Professionelle billeder, som er produceret målrettet til en opgave  – Det kan være til hjemmesider, brochure, visitkort eller anden form for markedsføring, giver en potentiel ny kunde en fornemmelse af, hvad virksomheden står for.

Et fotografi – Uagtet om det er af produkter, medarbejdere eller virksomheden, så er det virksomhedens ansigt udadtil og din virksomheds image bør til stadighed vedligeholdes og forbedres.

Billeder der er taget af Anne Kjær, vil netop afspejle virksomheden på en positiv, realistisk og enkel måde, ud fra devisen less is more. For Anne handler det om, gennem tillid og samarbejde, til levere de billeder som bedst præsenterer din virksomhed i enhver erhvervsmæssig sammenhæng. 

Reklamefotografering for mange forskellige erhverv.

Som reklamefotograf arbejder Anne Kjær med mange forskellige virksomheder, og ikke to opgaver er ens. Opgaverne spænder vidt lige fra smykkebilleder som skal bruges til webshops, reklamebanner og hjemmesider til fjernvarmerør og packshots af VVS fittings til kataloger og datablade, så ingen opgaver er for små eller store.

Det handler om, at få hvert enkelt produkt til at fremstå enkelt og elegant. Der kæles for detaljerne og selvfølgelig arbejdes der altid med at lægge det helt rette lys og vælge de rigtige baggrunde for at løse opgaven bedst muligt.

Fotograf Anne Kjær har et stærkt udvalg af samarbejdspartnere, og løser f.eks. gerne opgaver med både fotografering og videooptagelser.

Studie i Horsens, men løser opgaver i hele Danmark.

Anne har sit eget studie i Horsens, dog er det også altid muligt at flytte til en anden location – Nogle virksomheder ønsker deres fotooptagelser lavet i naturen, i et specifikt område af virksomheden eller et helt tredje sted. Dette er muligt, da Anne altid er meget fleksibel og åben over for kreative ideer og ønsker, og går langt for at levere de helt rigtige billeder, der lever op til kundes forventninger, men i høj grad også Annes egne.

Skræddersyede tilbud på enhver erhvervs opgave.

I er meget velkommen til at kontakte Anne Kjær for at få et uforpligtende tilbud på Jeres næste fotoopgave. Anne Kjær laver altid tilbud som er skræddersyet i forhold til Jeres behov og ønsker.
I kan i Annes portfolio se et lille udpluk af billeder som vidner om, at Anne er en fotograf, der leverer billeder af høj kvalitet. 

Back To Top